maandag 24 maart 2014

Acties voor de Nina Foundation

In dit stukje van de blog wil ik even laten zien hoe ik samen met de facebook groep Wensjes van Kleine Mensjes ( http://www.wensjesvankleinemensjes.nl/ ) geld aan het inzamelen voor de Nina Foundation, inmiddels zijn er al dingen die lopen en op punt staan te gebeuren.

Wensjes van Kleine Mensjes is een huiskamerproject ten behoeve van armoedebestrijding en helpt ook zieke kindjes en daar ik lid ben van die site wilde ze graag helpen om meer bekendheid voor het angelman syndroom te krijgen en om geld in te zamelen voor de Nina Foundation ( http://www.ninafoundation.eu/ ).
Dit doen we op verschillende manieren en ook manieren die door de kinderen binnen de wensjes groep zijn bedacht!

De kinderen hebben bedacht om lege flessen in te gaan zamelen, om hun daarbij te helpen hebben we toestemming van 2 grote supermarkten om daar een zaterdagmiddag te mogen gaan staan met de kinderen voor lege flessen.



ook zijn ze bezig met het maken van engeltjes die ze voor 1 euro per stuk aan het verkopen zijn.



mocht iemand er eentje of meerdere willen kopen laat het maar weten :-)

ook komt er een speciale kinder bingo waarvan de opbrengst ook naar de Nina Foundation gaat!



later, ergens in juni, komt er een bingo voor de volwassenen waarmee we dan de acties ook afsluiten. Maar voor die tijd is er ook nog een Fundart toernooi in café Het Wapen van Almere, die zelf de prijzen doneren, zo ontzettend lief allemaal. Het inschrijfgeld gaat naar de Nina Foundation.




Gisteren kreeg ik een hart verwarmende mail van de beheerder van Wensjes van Kleine Mensjes uit Hilversum, ze heeft een radio station benaderd en die gaan een maand lang elk uur ( vanaf heden) de volgende reclame laten horen:

https://www.youtube.com/watch?v=B7V7Nxtck1A

ook zijn er voor 3 euro per stuk siliconen armbandjes te koop


zo als jullie kunnen zien doen we ons best om via verschillende manieren geld in te zamelen voor de Nina Foundation. Wilt u ook een bijdrage leveren dan kan u dat doen op onderstaande gegevens, alvast bedankt namens alle angelman mensen wereldwijd!!!!!

rekeningnummer  :Nl82RABO0129159220 
tav :Nina Foundation 
Onder vermelding van : Wensjes van kleine mensjes

(als u ondervermelding van de mededeling stort kunnen we later het totaal bedrag bekend maken wat er met al de acties is opgehaald)